Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri

Hakkımızda

Pastacılık ve Ekmekçilik Programı;  2021 yılında Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel ve Lokanta Hizmetleri Bölümü bünyesinde açılmış olup, bölüm için hazırlıklar tamamlandığında öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.

Programın amacı; konaklama ve yiyecek içecek işletmeleri için gerekli olan nitelikli, pastacı, ekmekçi, baklavacı ve pizzacı ihtiyacını karşılamak, ulusal ve uluslararası alanda faaliyet gösteren konaklama işletmelerinin (otel, motel, dinlenme tesisi vb.), alakart restoranların, kamu kurum ve kuruluşlarının pastane ve unlu mamul bölümlerinde istihdam edilmek üzere, yeterli teorik ve pratik bilgiye sahip, yetenekli, yaratıcı ve geniş vizyonlu insan gücü yetiştirmektir.


Öğr. Gör. SÜMEYYE DALAGAN
Güncelleme : 19.02.2022 01:40:04